Litoralul românesc, oferte cazare, anunturi

English  Français 

Anunturi cazare Constanta

Constanta Oferte Cazare Mamaia
Apartamente Regim Hotelier Mamaia
Turo.ro este un website care ofera posibilitatea turistilor sa efectueze rezervari online la oferte de cazare in regim hotelier in Statiunea Mamaia precum apartamente cu 2 si 3 camere de lux. Ofertele se potrivesc pentru familii cu copii sau grupuri de turisti care vor sa evite aerul de hotel. Rezervarile se efectueaza online in mai putin de 2 minute, direct din confortul caminului dumneavoastra evitand convorbirile telefonice interminabile si deplasarile inutile.
Apartamentul "Oana"
Constanta
Ofer spre inchiriere sezoniera apartament 2 camere, situat in cartierul Tomis 3, la 10 min de Satul de Vacanta. Pretul este negociabil. Apartamentul este complet utilat si renovat nou si modern. Ca turist, principalul obiectiv este marea si plaja. Insa, nici daca te straduiesti nu poti sa-ti petreci tot timpul pe plaja. Asa ca, intre doua bai de soare o plimbare este binevenita. Si asa ajungi sa te indrepti spre Piata Ovidiu, in zona peninsulara a orasului Constanta cu dorinta de a ajunge la Faleza de la Cazino.
Apartamentul Frezia *** si Apartamentul Iris **

Detalii in pagina web
Constanta Str. Hortensiei 15,
Oferim cazare in Statiunea Mamaia sau in Orasul Constanta in apropierea Campusului Universitatii Ovidius in cartierul Tomis Nord zona Ciresica, in Cartierul Faleza Nord linga Delfinariu sau in centrul orasului Constanta in apropierea Tomis Mall sau a Portului Constanta.
Sa vi in concediu la plaja ori in vacanta la Marea Neagra vara in timpul sezonului estival sau in extrasezon, doresti sa ai un sejur la Marea Neagra, esti interesat de turismul de afaceri sau poate vrei sa faci un team building, te afli in tranzit sau in delegatie ori esti cu afaceri prin orasul Constanta, Statiunea Mamaia, Mamaia Nord, doresti sa vizitezi obiectivele turistice (muzee, delfinariu, manastiri, biserici, cazinoul, moscheea mare, harta cu Mozaicul roman, monumente) din orasul Constanta, Statiunea Mamaia si Dobrogea ?

Oferte cazare Eforie Nord

--Anunturi cazare --Eforie Nord: Hotel Allegro, Ana Hotels - Hotel Europa, Vila Monteo,VILA ROCCO --

VILA ROCCO
Eforie Nord Bd Republicii Nr 9
Vila Rocco - vila inaugurata in 2009 cu 14 camere spatioase si posibilitati de petrecere a timpului liber indiferent de vreme.
Cazare, recreere si relaxare in Eforie Nord - aceasta este oferta noastra!
Hotel Allegro
Eforie Nord Str. 23 August, nr. 15
Hotelul Allegro din Eforie Nord are o capacitate de 36 locuri de cazare, dispuse in 16 camere duble si 2 apartamente personalizate, dotate cu grup sanitar propriu; Situat la 200 m de plaja si de Lacul Techirghiol, hotelul gazduieste pe cei dornici sa-si impodobeasca viata cu o vacanta de vis.
Ana Hotels - Hotel Europa
Cele mai mici detalii fac diferenta! In lantul Ana Hotels orice amanunt legat de serviciile de cazare, restaurant, wellness & spa si echipamente este intr-o armonie perfecta cu cerintele clientilor nostri si cu natura.
Ana Aslan Health SPA din Eforie Nord, din cadrul Hotelului Europa, va ofera o gama variata de tratamente si proceduri intr-un ambient modern si luxos.
Vila Monteo
Detalii în pagina web

Oferte cazare-Costinesti

Oferte cazare Saturn


Itinerar.ro nu-si asumă responsabilitatea corectitudinii informatiilor din anunturi, aceasta revenind persoanelor care au făcut înscrierea !
Anunturile au valabilitate un an pentru ca informatiile înscrise să fie actualizate.

Obiective turistice din Romania Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum Bancuri
Copyright © 2005- Itinerar.ro - Toate drepturile rezervate -    Termeni legali Obiective turistice din Romania Sus