hartă senzitivă pensiuni turistice 	 Buzău, Brasov, Prahova, Covasna, Vrancea E60 DN 1 DN 1A DN 10 DN 73 DN 13 E 68 DN


sus (1K) Hartă senzitivă pensiuni turistice - Buzău, % Argeş, Brasov, Prahova, Covasna, Vrancea" Connected successfully

Pensiuni înscrise judeţul Buzău

Pensiune
Localitate - Judet
Descriere
x
Siriu, Buzău
Localitatea Siriu este situată pe drumul national DN 10 Buzău - Brasov la jumătatea distantei dintre cele două orase resedinte de judet ( 80 Km.). De aici se poate ataca masivele Podu Calului , Siriu si Monteoru, deasmenea de aici pornind si cel mai scurt traseu spre Vârful Penteleu urmând în prima parte drumul tehnologic al barajului Ciresu - Surduc ( de pe valea râului Bâsca Mare ).
x
Colti, Buzău
Colti - Localitate de trecere de la zona montană la cea subcarpatică având la nord masivul Ivanettu, iar la sud depresiunea Pătârlagele. Intre satele Aluniş-comuna Colti si satul Nucu-comuna Bozioru se găsesc aşezările rupestre - locase săpate în piatră, folosite în trecut ca locuri de refugiu si de cult.
14 Scaune Casoca
Siriu, Buzău
Situată într-o zonă pitorească din Masivul Podu Calului, in extravilanul satului Casoca, fiind amplastă între pădure si o cascadă.
Detalii in pagina web
Felix
Siriu, Buzău
Pensiunea este situată în apropierea barajului Siriu (cca. 200-300m de baraj), înconjurată de Munţii Buzăului, la 300 m de drumul naţional 10.
Detalii in pagina web

Alege pe hartă României o altă zonă ! --Cautare rapidă -Pensiuni turistice jos (1K)


   Continutul site-lui Itinerar.ro sunt informatii generale, turistice si nu trebuie luate ca sfaturi. Desi depune toate eforturile pentru a oferi informatii actualizate, Itinerar.ro nu dă nici o asigurare sau garantie cu privire la exactitatea, oportunitatea, sau aplicabilitatea informatiilor cuprinse în continutul acestui site.
Copyright © 2005- Itinerar.ro - Toate drepturile rezervate -        Termeni & Confidentialitate Obiective turistice din Romania Sus