hartă senzitivă pensiuni turistice Cluj, Alba, Mures


sus (1K)Hartă senzitivă pensiuni turistice %Bihor, Cluj, Alba, %Hunedoara, %Mures, %Sibiu
Daţi click pe o localitate înscrisă pe hartă - punct albastru sau în lista de mai jos:
Listă localităti :
Arieseni
Gârda de Sus
Albac
Sălciua
Rimetea
Connected successfully

Pensiuni inscrise: judet Alba

Pensiune
Localitate Judet
Descriere
x
Arieseni, Alba
Localitatea situată la limita nord-vestică a judetului Alba cu Bihor - pe drumul national DN 75 în valea superioară a Ariesului Mare. Are în componentă 18 sate, situate la altitudini între 800 -1200 m. Este una dintre statiunile montane din Ardeal foarte cautată ptr. practicarea sporturilor de iarna, aici existând pârtii de schi , cu diferite grade de dificultate. Durata medie a sezonului de schi începe din luna decembrie si durează până la sfârsitul lunii martie.
Pensiunea Mocan Ioan
Arieseni, Alba
Pătrăhăitesti este unul dintre putinele cătune din tara noastă situat la peste 1200 m altitudine. Odată ajunsi în centrul comunei Arieseni continuati să mergeti pe drumul national 75 in directia Oradea circa 1 km, dupa care cotiti la stânga si veti ajunge pe un drum comunal lung de 5 km urmând si cursul pârâului Valea Steului.
Cabana Gligor Traian
Arieseni, Alba
Situându-se în centrul comunei Arieseni cabana noastră vă oferă tot confortul de care aveti nevoie după o lungă zi de drumetii prin munti sau după o zi la pârtia de schi. Loc acoperit, special amenajat pentru grătar pe malul Ariesului Accesul se face de pe drumul national iar pensiunea noastră dispune de o curte încăpătoare unde pot fi parcate în jur de 7-8 masini.

Alege pe hartă României o altă zonă ! --Cautare rapidă -Pensiuni turistice jos (1K)


   Continutul site-lui Itinerar.ro sunt informatii generale, turistice si nu trebuie luate ca sfaturi. Desi depune toate eforturile pentru a oferi informatii actualizate, Itinerar.ro nu dă nici o asigurare sau garantie cu privire la exactitatea, oportunitatea, sau aplicabilitatea informatiilor cuprinse în continutul acestui site.
Copyright © 2005- Itinerar.ro - Toate drepturile rezervate -        Termeni & Confidentialitate Obiective turistice din Romania Sus