English  Français 

Oferta cazare Delta Dunării


Bratul Tulcea - Bratul Sulina
--Cazare - Pensiuni Turistice: Mila 23, Caraorman
Pensiunea "Heron", **, loc. Mila 23
9-11 locuri cazare in camere cu 2 sau 3 paturi cu adaugarea unui pat suplimentar la cerere in doua din camere,sala de mese,grup sanitar cu 2 cabine wc si 2 cabine dus, apa calda permanent, pensiune completa sau demipensiune, inchiriere barci.

--Cazare - Crisan

Oferte cazare Crisan
Casa Ada ***  Str. Principala nr.60,  Hotel Sunrise ****

Anunturi cazare
Hotel Sunrise ****,
Loc. :Crisan
COMPLEXUL SUNRISE se afla la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi , la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina in satul pescaresc Crisan
Pensiunea Ovidiu ****
Loc. :Crisan
Pensiunea Ovidiu este situata in Delta Dunarii, Brat Sulina, Sat Crisan. Accesul la Pensiunea Ovidiu se face din Tulcea in diferite moduri. Va rugam sa consultati rubrica utile pentru a afla toate informatiile necesare. Capacitate de cazare Pensiunea Ovidiu dispune de 23 camere dintre care 17 cu pat dublu si 6 cu 2 si 3 paturi de o persoana. Maxim 55 persoane.
Pensiunea dispune:
- Piscina in Aer Liber 11.5 x 5.5 x 1.5.
- Sala de Comferinta capacitate maxima 40 persoane
- Business-Travel
- TeamBuilding

--Cazare - Sulina

Oferte cazare Sulina
Pensiunea Perla *** Str. Faleza a-I-a Nr 155 Pensiunea Sellina ***Str. Mihai Eminescu nr.2

Vila Alga *** Str. Republicii nr 10, Pensiunea Delta Miraj ***Strada 1, nr.21,

Bratul Tulcea - Bratul Sf. Gheorghe
--Cazare - Pensiuni Turistice: Mahmudia, Sf. Gheorghe

Hotel Teo ,***,Mahmudia, jud.Tulcea
23 spatii de cazare - single, double, apartamente; Restaurant - 60 locuri; Sala de conferinte - 30 locuri; Barci cu motor pentru plimbari in Delta Dunarii; Se pot organiza mese festive, dejun in natura, partide de pescuit, seminarii, sesiuni de training si team building;
PENSIUNEA OVIDIU
Loc. :Sfantu Gheorghe, jud.Tulcea
PENSIUNEA OVIDIU din SF. GHEORGHE-TULCEA va ofera posibiltatea de a petrece vacante de neuitat in Delta Dunarii avand 10 camere cu pat dublu, toate camerele au bai proprii. Dacă nu stiai, aici o mirifică plajă la Marea Neagra te asteaptă pe toată întindere ei de 10 km.


--Cazare - Pensiuni Turistice: Colina, Lacul Razelm


Complex Castalia, **,
loc. Colina
Asezat la intrarea in satul Colina,( jud. Tulcea) la numai 35 km de orasul Tulcea, langa malul Lacului Razelm, Complex Castalia poate fi un punct de plecare pentru plimbari cu barca pe canalele din imprejurimi, pentru pescuit, vanatoare sau plaja. De asemenea, in apropierea complexului Castalia se gaseste Insula Popina.
Castalia-pensiune ultramoderna cu o capacitate de 20 locuri de cazare in 10 camere duble(baie,apa calda, caldura,aer conditionat, tv satelit), restaurant 30 locuri, bar, terasa, gratar in curte, piscina, deschidere la apa, inchirieri barci, agrement, pescuit, vanatoare, birdwatching, trasee turistice

Itinerar.ro nu-si asumă responsabilitatea corectitudinii informatiilor din anunturi, aceasta revenind persoanelor care au făcut înscrierea !
Anunturile au valabilitate un an pentru ca informatiile înscrise să fie actualizate.

Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum Bancuri
Copyright © 2005- Itinerar.ro - Toate drepturile rezervate -    Termeni legali Obiective turistice din Romania Sus