hartă senzitivă pensiuni turistice 	 Buzău, Brasov, Prahova, Covasna, Vrancea E60 DN 1 DN 1A DN 10 DN 73 DN 13 E 68 DN


sus (1K) Hartă senzitivă pensiuni turistice - Buzău, Brasov, Prahova, Covasna, Vrancea" Listă localitati
Siriu

Connected successfully

Pensiuni inscrise

Pensiune
Localitate Judet
Descriere Zona
x
Siriu, Buzău
Localitatea Siriu este situată pe drumul national DN 10 Buzău - Brasov la jumătatea distantei dintre cele două orase resedinte de judet ( 80 Km.). De aici se poate ataca masivele Podu Calului , Siriu si Monteoru, deasmenea de aici pornind si cel mai scurt traseu spre Vârful Penteleu urmând în prima parte drumul tehnologic al barajului Ciresu - Surduc ( de pe valea râului Bâsca Mare ).Carpaţii de Curbură
14 Scaune Casoca
Siriu, Buzău
Situată într-o zonă pitorească din Masivul Podu Calului, in extravilanul satului Casoca, fiind amplastă între pădure si o cascadă.
Detalii in pagina web
Carpaţii de Curbură
Felix
Siriu, Buzau
Pensiunea este situată în apropierea barajului Siriu (cca. 200-300m de baraj), înconjurată de Munţii Buzăului, la 300 m de drumul naţional 10.
Detalii in pagina web
Carpaţii de Curbură


Obiective turistice din traseu DN 10

Denumire obiectiv turistic
Coordonate GPS/Localitate,judet
Acces
Descriere
Vulcanii Noroiosi
45.2023, 26.4233 Berca, Buzău
DN 10 derivatie din Sătuc spre Berca 18 km
Rezervatie naturală de tip geologic pe cca. 30 ha.,Vulcanii noroiosi sunt localizati în Subcarpatii de Curbură , în localitatea Berca, jud. Buzău, fiind formati datorită eruptiilor de gaze din pamânt, care antreneză spre suprafată nămol si apă.
Muzeul Chihlimbarului Colti
45.37731, 26.39107 Colti, Buzău
DN 10 derivatie Pătârlagele spre Colti DC 69 -13 km.
Găsim expuse în încăperile muzeului: roci cu chihlimbar, chihlimbar brut si prelucrat, unelte folosite la extragerea si prelucrarea chihlimbarului precum si obiecte de etnografie si artă populară.Ca obiecte deosebite: o bucată de chihlimbar de 1785 grame, o alta bucată de chihlimbar de 1500 grame, obiecte din chihlimbar pe diferite nuante de culori, un cercel din chihlimbar care are conservat în el o furnică .
Lacul Vulturilor
45.000, 26.000 Siriu,Buzau
DN 10, localitatea Siriu
Lac glaciar situat pe partea estică a versantului Mălâia la altitudinea de 1420 m., în Muntii Siriu
Cascada Pruncea (Casoca)
45.000,29.1717 Siriu, Buzau
din DN 10, localitatea Siriu pe Valea Casocii 6.5 km
bifurcatie din DN10 - 6,5 km

Alege pe hartă României o altă zonă ! --Cautare rapidă -Pensiuni turistice jos (1K)


   Continutul site-lui Itinerar.ro sunt informatii generale, turistice si nu trebuie luate ca sfaturi. Desi depune toate eforturile pentru a oferi informatii actualizate, Itinerar.ro nu dă nici o asigurare sau garantie cu privire la exactitatea, oportunitatea, sau aplicabilitatea informatiilor cuprinse în continutul acestui site.
Copyright © 2005- Itinerar.ro - Toate drepturile rezervate -        Termeni & Confidentialitate Obiective turistice din Romania Sus